Gastrovečer po italsku
Čtvrtek 17. 4. / 17:00 |
Pořadatel: Telegraph
Místo konání: Telegraph, Jungmannova 802/3, Olomouc
Vstupné: 1 100 Kč Koupit vstupenku
O akci
Pochutnejte si v Telegraph Pulse na vícechodovém menu, které je sestavené tentokrát z italských rybích specialit.
Zahájíte večer s welcome drinkem a domácí focacciou s olivovým olejem. Jako amuse bouche vás čekají tartaletky s tatarákem z krevet a gelem z citrusů.
Předkrm: Salát caprese s olivami a smaženou treskou
Hlavní chod: Pražma královská s omáčkou aqua pazza, konfitované brambory a divoká brokolice
Dezert: Zmrzlina z piniových oříšků, jahody, bazalka a olivový olej
Tentokrát se gastrovečera ujal kuchař Anton Matviyuk. Během večera máme nachystán i výběr těch nejvhodnějších vín.