Valentýnské degustační menu
Proběhlé termíny
Středa 14. 2. / 17:00 |
Pořadatel: Valentýn
Místo konání: Bistro Nro 66., Šemberova 66/9, Olomouc
O akci
Valentýnské degustační menu si můžete vychutnat i v Bistru Nro 66. ve Šemberově ulici.
Šéfkuchař Lukáš Velšmíd pro vás připravil samé lahůdky. Čeká vás kroketa z parmazánu na římském salátku jako předkrm, dále krém ze spálených brambor a jako dezert se podává čokoládové brownies se slaným banánovým karamelem. Hlavní chod pak můžete vybírat mezi dančím hřbetem s červenou řepou a jablečným pyré nebo vyzkoušejte filet z candáta s citronovou omáčkou.
Cena menu je 1 099 korun za osobu, menu s vinným párováním stojí 1 649 korun.
Rezervace na tel.: 585 750 003, 731 958 860 nebo bistronro66@gmail.com