Valentýnské Menu
Proběhlé termíny
Pátek 14. 2. |
Pořadatel: Valentýn
Místo konání: Telegraph, Jungmannova 802/3, Olomouc
O akci
Šéfkuchař Gavin Lewis připravuje osmi chodové valentýnské menu v Telegraph Pulse.
Valentýnské Menu 2025
- Pečivo s kysaným zelím, kuřecí máslo, sůl
- Amuse
- Cibulové Consome, cibulové pyré, kyselá cibule, nakládaná cibule, tymiánový olej, zmrzlina z hříbků
- Jelení tartar, jablečný džem, jalovcový olej + prach, fenykl semínka chips, uzená sůl, jalovec majonéza
- Konfitovaný losos, krém ze slávek, špenátové pyré, černý kořen
- Hovězí maso z Klouda Maso, celerové pyré + konfit, nakládáné vlašské ořechy, libeček jus/krém + olej, hlíva, morkový tuk
- Jogurtový mousse s bobkovým listem, hrušky vařené ve včelým vosku, Pikl hruška, heřmánkový sirup, olej z citrónová tymián
- Petitky
Rezervovat své místo si můžete zde →