Daniel Schiner
* 6. ledna 1975, Olomouc
Ředitel Paulus catering a spolumajitel Bistra Paulus
Vystudoval Střední hotelovou školu ve Velkém Mezičí, už během studií absolvoval několik zahraničních stáží. Pracoval v restauracích na mnoha místech ve světě: Pět let strávil na Bermudách, pracoval i v restauraci na pražském Střeleckém ostrově. Osudové pro něj bylo setkání s italskou kuchyní, tato životní láska se zrodila během angažmá v hotelu v Toskánsku. Po návratu působil v olomouckých podnicích Gastroland a Bowland a v roce 2013 stál u zrodu restaurace Lobster, která se specializuje právě na italskou kuchyni. Mnoho let byl jejím manažerem. Pomáhal rozvinout i další podniky spojené se skupinou Lobster Group podnikatele Richarda Morávka. V současné době tam působí jako ředitel cateringové sekce Paulus Catering a je také obchodním ředitelem a spolumajitelem Bistra Paulus.
Má dva syny, žije v Neředíně.