1. | Bramborovo-pórkový krém, krutony | 45 Kč |
2. | Vývar se zeleninou, smažený hrášek | 45 Kč |
3. | Houbová omáčka se zastřeným vejcem, šťouchané brambory | 190 Kč |
4. | Vepřové výpečky se špenátem, houskový knedlík | 190 Kč |
5. | Krůtí prso sous-vide s dýňovými noky a šalvějovou omáčkou | 250 Kč |
6. | Brioška s trhaným masem, cibulovou marmeládou, okurkou, cheddarem, hranolky | 260 Kč |
7. | TIP TÝDNE - Pečená pražma v celku, bylinkové máslo a petrželové brambory | 490 Kč |
1. | Rybí krém s pernodem, máslové krutony | 45 Kč |
2. | Vývar s kapáním a zeleninou | 45 Kč |
3. | Hovězí Stroganov s houbami a smetanou, dušená basmati rýže | 190 Kč |
4. | Konfitované kachní stehno s červeným zelím, bramborový knedlík | 240 Kč |
5. | Pražská šunka na medu s krémovou kaší, ředkvičkový salát | 250 Kč |
6. | Penne s pestem z dýňových semínek, pečená dýně, sýr feta | 250 Kč |
7. | Pečená pražma v celku, bylinkové máslo a petrželové brambory | 490 Kč |
1. | Francouzská cibulová polévka s krutony | 45 Kč |
2. | Vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi | 45 Kč |
3. | Blanquette de veau – dušené telecí ragú, dušená rýže | 240 Kč |
4. | Smažené žampiony se šťouchanými bramborami a tatarská omáčka | 190 Kč |
5. | Grilovaná vepřová pečeně Duroc, brambory s kysaným zelím a rozmarýnová šťáva | 260 Kč |
6. | Bouillabaisse A La Marseillaise s omáčkou Rouille | 350 Kč |
7. | TIP TÝDNE - Pečená pražma v celku, bylinkové máslo a petrželové brambory | 490 Kč |
1. | Kulajda s vejcem | 45 Kč |
2. | Vývar se zeleninou a nudlemi | 45 Kč |
3. | Kuřecí roláda plněná slaninou a špenátem, bramborová kaše s medvědím česnekem | 190 Kč |
4. | Květákové placičky s čočkovým kari | 190 Kč |
5. | Zvěřinová sekaná se slaninou, bramborová kaše s hořčicí a nakládaná zelenina | 250 Kč |
6. | Mix grilovaných ryb s bramborovými noky, ragú z cherry rajčátek, bazalka | 250 Kč |
7. | TIP TÝDNE - Pečená pražma v celku, bylinkové máslo a petrželové brambory | 490 Kč |
1. | Dršťková polévka | 45 Kč |
2. | Vývar se zeleninou a játrovými knedlíčky | 45 Kč |
3. | Kuřecí řízek plněný bylinkovým máslem, bramborová kaše | 190 Kč |
4. | Domácí šulance s mákem, máslem a meruňkami | 185 Kč |
5. | Pečená telecí špička s bramborovou kaší, lišky, pečená jarní cibulka | 260 Kč |
6. | Risotto s medvědím česnekem, smažené vajíčko, pekanové ořechy | 250 Kč |
7. | TIP TÝDNE - Pečená pražma v celku, bylinkové máslo a petrželové brambory | 490 Kč |