Hi5h Indian restaurant & lounge bar
Telefon pro objednávky: 775 518 292
Pondělí 31. 3.
Polední menu je servírováno formou RAUTU. Součástí každého rautu je vždy polévka, dva vegetariánské pokrmy, dva masité pokrmy, tři přílohy, chutney, saláty, dezerty | 189 Kč | |
1. | TAMATAR SHORBA - Tradiční indická rajčatová polévka | |
2. | DAL TADKA - Indická čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/ | |
3. | SUBZ HANDI - Restovaná zelenina v rajčatovo-cibulové omáčce s hořčičnými semínky /vegetariánský hlavní chod/ | |
4. | KUŘECÍ TIKKA MASALA - Kuřecí kousky v rajčatovo-cibulové omáčce s Garam Masala kořením, kešu pastou, hnědým cukrem, máslem a smetanou /hlavní masitý chod/ | |
5. | KUŘECÍ MADRAS - Marinované kuřecí kousky v pálivé Madras omáčce /hlavní masitý chod/ | |
6. | MÁSLOVÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan s rozpuštěným máslem /příloha/ | |
7. | BASMATI RÝŽE - Tradiční indická dušená Basmati rýže /příloha/ | |
8. | JEERA RAITA - Indický dip z bílého jogurtu a římského kmínu | |
9. | SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z olivového oleje, čerstvě mletého indického koření, chilli a citrónové šťávy | |
10. | KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek |