Potrefená Husa
Pondělí 31. 3.
1. | VÝVAR Z PEČENÉHO KUŘETE S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY | 10 Kč |
2. | JELENÍ MLETÝ BIFTEK se sázeným vejcem smaženými americkými bramborami | 165 Kč |
3. | MARINOVANÉ KUŘECÍ PALIČKY se zeleninovými smaženkami a slaninovou majonézou | 163 Kč |
4. | SPAGHETTI TRICOLORA se sýrem Feta | 161 Kč |
5. | FILET Z ČERVENÉHO OKOUNÍKA s ragú z mladých hráškových lusků s cremefresh a bramborovými kroketami s lískovými oříšky | 249 Kč |
6. | DORŮŽOVA GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA na risottu z černé rýže se sýrem Gran Moravia | 239 Kč |
7. | PIKANTNÍ NAKLÁDANÉ CUKETY | 39 Kč |
Úterý 1. 4.
1. | UZENÁ POLÉVKA S BRAMBOREM | 10 Kč |
2. | MORAVSKÝ VRABEC s kysaným zelím a domácími bramborovými knedlíky | 163 Kč |
3. | LANGOŠ S TRHANOU KACHNOU a domácím kečupem z pečených rajčat | 165 Kč |
4. | KUŘECÍ PRSA PLNĚNÁ BYLINKOVÝM TVAROHEM, s pečenou dýní s medem a ořechy | 161 Kč |
5. | FILET Z ČERVENÉHO OKOUNÍKA s ragú z mladých hráškových lusků s cremefresh a bramborovými kroketami s lískovými oříšky | 249 Kč |
6. | DORŮŽOVA GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA na risottu z černé rýže se sýrem Gran Moravia | 239 Kč |
7. | PIKANTNÍ NAKLÁDANÉ CUKETY | 39 Kč |
Středa 2. 4.
1. | ZELENINOVÝ VÝVAR S KRUPICOVÝM NOKEM | 10 Kč |
2. | FRANCOUZSKÉ BRAMBORY s masem z uzených žeber a se sterilovaným okurkem | 161 Kč |
3. | ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ s dušenou rýží | 165 Kč |
4. | PRESOVANÝ VEPŘOVÝ BOK s kroupami,majoránkou a vepřovým popcornem | 163 Kč |
5. | FILET Z ČERVENÉHO OKOUNÍKA s ragú z mladých hráškových lusků s cremefresh a bramborovými kroketami s lískovými oříšky | 249 Kč |
6. | DORŮŽOVA GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA na risottu z černé rýže se sýrem Gran Moravia | 239 Kč |
7. | PIKANTNÍ NAKLÁDANÉ CUKETY | 39 Kč |
Čtvrtek 3. 4.
1. | HOVĚZÍ VÝVAR S ZELENINOVÝM SVÍTKEM | 10 Kč |
2. | PLNĚNÉ ŽAMPIONY RAJČATY A MOZARELLOU, s batátovými hranolky | 163 Kč |
3. | CHILLI Z HOVĚZÍ PLECE s barevnými paprikami a bambusem, s domácím chlebem | 165 Kč |
4. | DUŠENÁ VEPŘOVÁ PLEC NA TYMIÁNU s jarní bylinkovou nádivkou z brambor a vajec | 161 Kč |
5. | FILET Z ČERVENÉHO OKOUNÍKA s ragú z mladých hráškových lusků s cremefresh a bramborovými kroketami s lískovými oříšky | 249 Kč |
6. | DORŮŽOVA GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA na risottu z černé rýže se sýrem Gran Moravia | 239 Kč |
7. | PIKANTNÍ NAKLÁDANÉ CUKETY | 39 Kč |
Pátek 4. 4.
1. | ČESNEKOVÁ S OSMAŽENÝM CHLEBEM | 10 Kč |
2. | SMAŽENÁ NIVA V PIVNÍM TĚSTÍČKU s vařenými bramborami a naší tatarskou omáčkou | 161 Kč |
3. | PLNĚNÁ VEPŘOVÁ KOTLETA ŠALVĚJOVÝM MÁSLEM s pečenými bramborami s cibulkami a slaninou | 165 Kč |
4. | GRILOVANÝ STEHENNÍ STEAK s těstovinovou rýží orzo,mladým špenátem a sušenými rajčaty | 163 Kč |
5. | FILET Z ČERVENÉHO OKOUNÍKA s ragú z mladých hráškových lusků s cremefresh a bramborovými kroketami s lískovými oříšky | 249 Kč |
6. | DORŮŽOVA GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA na risottu z černé rýže se sýrem Gran Moravia | 239 Kč |
7. | PIKANTNÍ NAKLÁDANÉ CUKETY | 39 Kč |