Restaurace na Statku Skrbeň
Telefon pro objednávky: 723 931 816
Pro objednávku volejte : 723931816
Restaurace Na statku, Hlavní 19, Skrbeň
Provozní doba kuchyně:
Po 11:00 – 14:00
Út 11:00 – 14:00
St 11:00 – 14:00
Čt 11:00 – 14:00
Pá 11:00 – 14:00
Poslední objednávky přijímáme půl hodiny před zavírací dobou kuchyně.
Děkujeme
Čtvrtek 21. 11.
| Debrecínská | 28 Kč |
1. | Těstovinový salát s grilovaným kuřecím masem a zeleninou | 130 Kč |
2. | Domácí sekaná plněná panenkou, brambory, steril. okurek | 135 Kč |
3. | Kuřecí řízek „ONDRÁŠ“, zeleninová obloha | 150 Kč |
Pátek 22. 11.
| Pórková s vejci | 28 Kč |
1. | Smažený gothaj, brambory, tatarská omáčka | 130 Kč |
2. | Vepřový plátek s barbecue omáčkou, rýže | 135 Kč |
3. | Krůtí špíz podávaný s pečenými brambory, farmářský dip | 150 Kč |
Sobota 23. 11.
Restaurace nedodala aktuální údaje.
Neděle 24. 11.
Pondělí 25. 11.
| Dýňová s krutony | 28 Kč |
1. | Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík | 130 Kč |
2. | Špagety s kuřecím masem a sušenými rajčaty | 135 Kč |
3. | Vepřový plátek s tvarůžkovou omáčkou, opékané brambory | 150 Kč |
Úterý 26. 11.
| Zeleninová s červenou čočkou | 28 Kč |
1. | Bramborový guláš s klobásou, chléb | 130 Kč |
2. | Vepřové nudličky na pórku a žampionech, rýže | 135 Kč |
3. | Grilované kuřecí prsíčko s šafránovou omáčkou, opékané brambory | 150 Kč |
Středa 27. 11.
| Česneková krémová s krutony | 28 Kč |
1. | Zapečené těstoviny s houbami,vejci a smetanou, steril. okurek | 130 Kč |
2. | Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík | 135 Kč |
3. | Smažené krůtí řízečky v sezamové strouhance s bramborovou kaší | 170 Kč |
Čtvrtek 28. 11.
| Kachní vývar s játrovým kapáním | 28 Kč |
1. | Zeleninový salát s nivou a olivami, dressing, toast. chleba | 130 Kč |
2. | Křenová omáčka,uzené maso, houskový knedlík | 135 Kč |
3. | Pikantní katův šleh v bramboráku | 170 Kč |
Pátek 29. 11.
| Houbová | 28 Kč |
1. | Špecle s vlašskými ořechy, máslem a cukrem | 130 Kč |
2. | Kuřecí prsa po provensálsku, dušená rýže | 135 Kč |
3. | Vepřový plátek z krkovice zapečený s romadúrem, brambory,tatarská omáčka | 150 Kč |
Sobota 30. 11.
Restaurace nedodala aktuální údaje.
Neděle 1. 12.
Restaurace nedodala aktuální údaje.
Pondělí 2. 12.
| Vývar s těstovinou tarhoňa a zeleninou | 28 Kč |
1. | Vepřový plátek na česneku, rýže | 130 Kč |
2. | Pečená krkovice, červené zelí, houskový knedlík | 135 Kč |
3. | Přírodní kuřecí s opečenou slaninou, zapečeným hermelínem,opékané brambory | 150 Kč |
Úterý 3. 12.
| Zabíjačková s kroupami | 28 Kč |
1. | Zapečená grilovaná zelenina s bramborem, sýrem a kuřecím masem | 130 Kč |
2. | Vepřový guláš, houskový knedlík | 135 Kč |
3. | Vepřový a kuřecí plátek s rokforovou omáčkou, krokety, zeleninová obloha | 150 Kč |
Středa 4. 12.
| Čočková | 28 Kč |
1. | Pečené kuře po hanácku, rýže | 130 Kč |
2. | Smažené filé z aljašské tresky, brambory, tatarská omáčka | 135 Kč |
3. | Přírodní kuřecí plátek se šunkou a sázeným vejcem, brambory, pikantní dip | 150 Kč |
Čtvrtek 5. 12.
| Cibulová se smetanou a tymiánem | 28 Kč |
1. | Kuřecí ragú se špagetami, sypané sýrem | 130 Kč |
2. | Frankfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík | 135 Kč |
3. | Restovaná játra na roštu, zdobená červenou cibulkou, brambory, tatarka | 150 Kč |
Pátek 6. 12.
| Kulajda s vejci a bramborem | 28 Kč |
1. | Pštrosí vejce(vejce v sekané), brambory | 130 Kč |
2. | Pivovarský tokáň, těstoviny | 135 Kč |
3. | Olomoucká kuřecí kapsa (tvarůžek), brambory, tatarská omáčka | 150 Kč |