Telegraph Pulse
Telefon pro objednávky: 773 482 293
Úterý 29. 10.
Celerový krém 250 ml | 60 Kč | |
Celerový krém 370 ml | 90 Kč | |
1. | Hotovka dne - Španělský ptáček, jasmínová rýže | 198 Kč |
2. | Vepřová panenka s omáčkou z jablek a hořčice, pečený pastyňák, pyré z jablek | 255 Kč |
3. | Špagety aglio e olio s krevetou | 215 Kč |
4. | Salát z konfitovaných topinambur, trhaného kachního masa, čerstvé hrušky | 195 Kč |
Středa 30. 10.
Zelná polévka s klobásou 250 ml | 60 Kč | |
Zelná polévka s klobásou 370 ml | 90 Kč | |
1. | Švestkové kynuté knedliky s tvarohem a strouhankou | 198 Kč |
2. | Vepřová panenka s omáčkou z jablek a hořčice, pečený pastyňák, pyré z jablek | 255 Kč |
3. | Špagety aglio e olio s krevetou | 215 Kč |
4. | Salát z konfitovaných topinambur, trhaného kachního masa, čerstvé hrušky | 195 Kč |
Čtvrtek 31. 10.
Vývar s knedlíčky z droždí, kořenová zelenina 250 ml | 60 Kč | |
Vývar s knedlíčky z droždí, kořenová zelenina 370 m | 90 Kč | |
1. | Segedínský guláš, chléb | 195 Kč |
2. | Vepřová panenka s omáčkou z jablek a hořčice, pečený pastyňák, pyré z jablek | 255 Kč |
3. | Špagety aglio e olio s krevetou | 215 Kč |
4. | Salát z konfitovaných topinambur, trhaného kachního masa, čerstvé hrušky | 195 Kč |
Pátek 1. 11.
Frankfurtská polévka 250 ml | 60 Kč | |
Frankfurtská polévka 370 ml | 90 Kč | |
1. | Boloňské lasange, salát z rukoly a rajčat | 198 Kč |
2. | Vepřová panenka s omáčkou z jablek a hořčice, pečený pastyňák, pyré z jablek | 255 Kč |
3. | Špagety aglio e olio s krevetou | 215 Kč |
4. | Salát z konfitovaných topinambur, trhaného kachního masa, čerstvé hrušky | 195 Kč |