BK Olomouc se z Ostravy se vrací s prázdnou - OLOMOUC.CZ
Reklama

Čtvrtek 3. října 2024, svátek má Bohumil, venku je 9.5 °C

BK Olomouc se z Ostravy se vrací s prázdnou

Sport

2.10.2024

Už 4. kolo měla na programu Kooperativa NBL a basketbalisté BK Olomoucko se představili na půdě Ostravy. Z prvního vítězství 99:94 se radovala Nová huť, Hanákům k úspěchu nepomohlo ani třináct trojek a devět získaných míčů.

Hanáci nezachytili začátek utkání, kdy basketbalisté Nové huti chytili střeleckou slinu. V první čtvrtině proměnili sedm trojek z osmi pokusů. Už po čtyřech minutách měli k dispozici dvouciferné vedení. Olomoucko sice další výsledkový propad zastavilo, přesto po deseti minutách prohrávalo 22:34.

Druhá čtvrtina byla ve znamení hostujícího náporu. Hráči hanáckého výběru zaznamenali prvních šest bodů periody a rychle se vrátili do utkání. Ostrava se sice ještě několikrát dostala do dvouciferného vedení, pak ale neproměnila několik otevřených střel a necelé dvě minuty před pauzou už Goga trojkou snižoval na 47:50. Ofenzivě laděný poločas nakonec skončil 51:49.

Hned po návratu z kabiny Svoboda proměnil dvě trojky a Ostrava opět odskočila. Především zásluhou Asburryho sice Olomoucko dokázalo kontrovat, hostující hráče však srážely chyby pod vlastním košem, a ty Nová huť dokázala využít a deset minut před koncem vedla 74:64.

Do poslední čtvrtiny basketbalisté olomouckého výběru vstoupili se snahou výsledek otočit, na jejich koše ale soupeř pokaždé dokázal odpovědět. Dvě a půl minuty před koncem sice Carter snížil na 84:89, Ostrava si ale koncovku pohlídala.

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

NOVINKA. Dámské zimní boty Tom Tailor.
Svršek obuvi je z kvalitní ekokůže, šířka G - standartní.

Kulatá špice a pohodlná podrážka, to je pohodlí pro vaše nohy. Výška podešve 2 cm, celková výška bot je cca 16 cm.

Vnitřní podšívka i nášlapná stélka je zateplena kožíškem.

Obuv Hulman
Denisova 19
Olomouc otevřeno
Po-Pá-9-18 hod.
Sobota - 9-12 hod.

www.obuv-mustang.cz