Charitativní vánoční koncert pro Nadaci Malý Noe letos doplní i aukce fotografií Jindřicha Štreita - OLOMOUC.CZ
Reklama

Pátek 18. října 2024, svátek má Lukáš, venku je 13 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Charitativní vánoční koncert pro Nadaci Malý Noe letos doplní i aukce fotografií Jindřicha Štreita

Zprávy z regionu

17.11.2023

Autor: red

Slavnostní sál Klášterního Hradiska po roce opět rozezní vánoční benefiční koncert na pomoc dětem, které se ocitly v nouzi. Koncert se koná v pátek 1. prosince od 19 hodin a jeho hlavními hvězdami budou herečka Ivana Jirešová, lidová muzika Frgál, ale také český fotograf světového renomé Jindřich Štreit, jehož původní fotografie budou součástí následné charitativní aukce. Ta se koná v unikátní barokní knihovně, která je podle odborníků jednou z nejzachovalejších a nejkrásněji vyzdobených v Evropě.

V kouzelné adventní atmosféře se odehraje již 16. benefiční koncert pro Nadaci Malý Noe, který v letošním roce obohatí svým zpěvem i recitací vánočně laděných textů herečka Ivana Jirešová, známá především z televizních obrazovek a populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě.

"Koncert bude krásný a unikátní jako každý rok. Kromě herečky Ivany Jirešové vystoupí také lidová muzika Frgál pod vedením skvělého primáše Martina Zatloukala a na závěr večera zazní i koledy, které si mohou lidé zazpívat společně s paní Jirešovou a muzikanty," řekl Jaroslav Strejček, předseda správní rady Nadace Malý Noe.

Po koncertu zvou organizátoři diváky na slavnostní setkání, jehož součástí bude ojedinělá aukce originálních fotografií Jindřicha Štreita, českého fotografa světového renomé, který se večera osobně zúčastní. Hosté tak mohou přispět na dobrou věc a zároveň navštívit jedinečnou knihovnu, která je nejhodnotnějším prostorem největšího barokního komplexu ve střední Evropě.

Výtěžek z akce půjde na podporu Nadace Malý Noe, která už šestnáct let aktivně pomáhá handicapovaným, týraným či jinak ohroženým dětem. Nadace garantuje, že veškeré prostředky od dárců putují přímo na podporu dětí.

Vstupenky budou k zakoupení čtrnáct dní před koncertem v Informačním centru v podloubí radnice nebo u p. Jaroslava Strejčka (objednat si je můžete na e-mailu nadace@malynoe.cz nebo na tel.: 602 715 210). Možnost zakoupení bude také přímo na místě.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip