Dnešek: Švejk, manželské horory i závěr varhanního festivalu - OLOMOUC.CZ
Reklama

Úterý 22. října 2024, svátek má Sabina, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Švejk, manželské horory i závěr varhanního festivalu

Dnešek

18.9.2023

Lenka Šťastná

Víkend utekl jako voda a před námi je opět pondělí. Podívejte se, kde si můžete zpříjemnit začátek pracovního týdne.. ;)

Kam zajít?

17:00 / LiStOVáNí: Švejk 2023 / Telegraph
19:00 / Horory z manželských ložnic / Divadlo Tramtarie
19:00 / Max Reger jubilující / kostel sv. Mořice
19:00 / KOMPRO Jana Romportla / Muzeum umění

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí  →

Do Telegraphu se můžete už v 17 hodin vydat na populární LiStOVáNí, tentokrát s legendární Haškovou knihou. Švejk reflektuje naši společnost už neuvěřitelných sto let a tak se v rámci tohoto dílu Listování můžete těšit na to, jak se Švejkovy legendární promluvy potkají se současným Českem. Uvidíte, že málokteré literární dílo je tak aktuální jako právě Švejk. Účinkují Alan Novotný a Jiří Ressler.

Divadlo Tramtarie dnes večer zahajuje svou jubilejní 20. sezonu a hned na úvod se můžete těšit na pikantní komedii Horory z manželských ložnic, ve které nechybí milostné pikantnosti, drama, nečekané zvraty, ani láska. To vše je navíc proloženo inteligentním, a mnohdy také černo-černým humorem. Tato komedie je natolik populární, že je v divadle téměř vždy vyprodaná, tak neváhejte!

V kostele sv. Mořice dnes od 19 hodin proběhne poslední koncert letošního 55. ročníku Mezinárodního varhanního festivalu. Koncertem s názvem Max Reger jubilující vás provede varahaník Balázs Szabó z Maďarska. Vstupenky koupíte online nebo na místě hodinu před začátkem koncertu.

Hezké pondělí!

Autor článkuLenka Šťastnástastna@olomouc.cz

Lenka Šťastná