Reklama

Sobota 6. července 2024, dnes je výročí Upálení Mistra Jana Husa (1415), venku je 28.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do druhého kola jde na ITS CUPu také Karolína Muchová

Sport

14.7.2016

Autor: rhe

Tenisový ITS CUP pokračoval v úterý druhými koly. Ve dvojhře postoupily čtyři české tenistky. Dál jdou Smitková, Mendesová, M. Pantůčková i Karolína Muchová. Nasazená šestka turnaje si v sestrovražedném souboji lehce poradila s partnerkou ze čtyřhry Terezou Malíkovou a porazila ji dvakrát 6:1.

Karolína Muchová přehrála partnerku z debla Terezu Malíkovou jednoznačně, dvakrát 6:1. Karolína Muchová přehrála partnerku z debla Terezu Malíkovou jednoznačně, dvakrát 6:1. Foto: www.itscup.cz

Nasazená jednička Elizaveta Kulichkova (RUS) potvrdila své postavení a porazila ukrajinskou soupeřku Anastasiyi Shoshynovou 7:5, 6:4 a zajistila si postup do 2. kola. Olomoucká naděje Karolína Muchová si suverénně poradila se svojí deblovou parťačkou Terezou Malíkovou a porazila ji dvakrát 6:1. Ve druhém kole ji čeká dnes od 11 hodin Chorvatka Njiričová, která v prvním kole přešla přes Katharinu Lehnertovu 6:4 7:6(5). Od 15 hodin dnes nastoupí na centru kurtu Petra Cetkovská s Gabrielou Pantůčkovou, pokud postoupí obě favoritky, potkají se šestka a dvojka turnaje, Muchová a Cetkovská v pátečním čtvrtfinále.
"Je to domácí turnaj, chci si ho užít, jít kolo od kola a uvidíme, kam se to až podaří dotáhnout. V pavouku sice mám už ve čtvrtfinále Petru Cetkovskou, ale to je ještě daleko, musím se soustředit na první kolo a pak na druhé kolo," řekla k možnému českému derby na pondělní tiskové konferenci Karolína Muchová.
Do turnaje vstoupila také Tereza Smitková, loni osmifinalistka Wimbledonu. Úspěšně si poradila s rolí favoritky a vyřadila kvalifikantku Lisu-Marii Moserovou (AUT) 6:2, 6:1. Svou premiéru na turnaji ITF mezi ženami si odbyla Anna Sisková, hráčka ITS Tennis Academy Olomouc. Nad její síly však byla Magdalena Pantůčková, která zvítězila ve třech setech 4:6, 6:4, 6:1.
Fanny Stollarová (HUN) porazila Barboru Miklovou 6:2 6:1. Rychle zvládla odehrát svůj zápas kvalifikantka Pernilla Mendesová, která vyřadila Ekatarinu Makarovou (RUS) 6:1 6:1 za 48 minut.
Poslední utkání na centrálním kurtu patřilo deblovému souboji, který v super tie-breaku proti rusko-italské dvojici Tarasovová-Grymalská ovládla dvojice Tereza Malíková a Karolína Muchová 4:6, 7:5, 10:7.
PAVOUK DVOUHRY ITS CUP

Čtvrteční rozpis ITS CUPu. Čtvrteční rozpis ITS CUPu. Foto: www.itscup.cz
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip