Hokejisté si společně s fans zkusili policejní fyzické testy - OLOMOUC.CZ
Reklama

Neděle 8. září 2024, svátek má Mariana, venku je 19.1 °C

Hokejisté si společně s fans zkusili policejní fyzické testy

Sport

12.7.2024

Olomoučtí policisté a hokejisté HC Olomouc si ve středu 10. července užili super den. Mora pozvali své fanoušky a širokou veřejnost na zimní stadion, zájemci si společně s hokejisty nezávazně vyzkoušeli stejné fyzické testy, jaké musí absolvovat všichni noví policisté a policistky. Ti, kteří splnili, získali cenný bonus v podobě osvědčení s 18 měsíční platností. Pokud se během dalších 18 měsíců rozhodnou stát policistou nebo policistkou, budou mít jednu třetinu přijímacího řízení splněnou a nebudou muset obávané fyzické testy absolvovat znovu.

Na hrací ploše stadionu si zájemci s hokejisty zasportovali, vyfotili se s nimi a získali jejich podpisy. Kdo dorazil v dresu nebo jiném fanouškovském oblečení HC Olomouc, získal od hokejového klubu vstupenku na přípravné utkání zdarma. Než se spočítaly výsledky, účastníci si zastříleli na laserové střelnici, prohlédli si výstroj a výzbroj prvosledových hlídek a vyfotili se na policejní motorce.

Jako host přijel Daniel Korčák, český reprezentant ve skeetu (střelba z brokovnice), který za svoji sportovní kariéru získal už jako junior titul mistra světa jednotlivců a jako člen týmu titul mistra světa a titul mistra Evropy. Nyní jako čtyřiadvacetiletý sbírá úspěchy v mužské kategorii. Jako sportovec OLYMPu - Centra sportu Ministerstva vnitra povídal o brokové střelbě a ukázal svou zbraň.

Reklama

Obchodní centrum HANÁ

Katalog firem » Obchod » Obchodní centra

V obchodním centru HANÁ na vás čeká více než 50 obchodů a hypermarket Tesco. Výhodou centra je skvělá dostupnost a možnost rychlého nákupu díky dobrému rozložení centra. N...