Liga pokračuje, Sigma hraje zase venku - OLOMOUC.CZ
Reklama

Neděle 8. září 2024, svátek má Mariana, venku je 18.5 °C

Liga pokračuje, Sigma hraje zase venku

Sport

27.7.2024

Autor: Petr Pelíšek

Ve 2. kole Chance ligy budou hrát fotbalisté SK Sigma Olomouc zase na hřišti soupeře. Po výhře v Českých Budějovicích minulý víkend budou poslední červencovou neděli bojovat o další tři body v Liberci. Výkop je ve 14.30.

„Pro nás bylo velmi důležité vítězství v Českých Budějovicích a to, že jsme v kontextu dvou venkovních zápasů na začátek hned v tom prvním bodovali. Navíc to bylo vítězství zasloužené. To mě těší o to víc,“ řekl Tomáš Janotka, trenér SK Sigma. „Byli jsme nebezpečnější, vytvořili jsme si více šancí a tři body nám patří právem. V Liberci na to budeme chtít určitě navázat a nedáme kůži lacino,“ podotkl.

„Je jasné, že proti nám bude stát tým, který deklaruje, že chce bojovat o poháry. Papírově nás čeká trochu jiný level. Možná i trochu jiná, bouřlivější kulisa. Boom okolo nového majitele by mohl způsobit větší zájem, a že lidé v Liberci budou zvědaví,“ řekl Janotka.  „Bude to obrovská prověrka našeho týmu a třeba některých mladších hráčů. Já ale věřím, že máme dostatečně silný a kvalitní tým, abychom tam odvedli dobrý výkon a porvali se o body,“ doplnil.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip