Mora dostala v Kladně sedm branek a padla - OLOMOUC.CZ
Reklama

Úterý 22. října 2024, svátek má Sabina, venku je 5.1 °C

Mora dostala v Kladně sedm branek a padla

Sport

13.10.2024

Hokejisté HC Olomouc se vracejí z Kladna s prázdnou. V 11. extraligovém kole tam Mora sedmkrát inkasovala, a když sama dala jen tři branky, nemohl z toho být žádný bodový zisk.

Úvodní střelu utkání obstaral Hults, Machovského ale neohrozil. Domácí následně čelili první přesilovce soupeře. V oslabení Bláha vyslal do brejku Pietronira, který přesnou střelou překonal olomouckého brankáře – 1:0. O pár minut později bylo z kladenského pohledu ještě veseleji! Redlich našel přesnou přihrávkou Jarůška, proti jehož střele k levé tyči neměl brankář šanc. O třináct sekund později se ovšem prosadila i Mora. Korenčík nahodil od modré a nepokrytý Plášek a upravil na 2:1. Kladenští byli v této části hry aktivnější a byli znovu odměněni. Hanousek od modré vystřelil a bylo to tři jedna. Na počátku prostřední periody si domácí zahráli přesilovku. Tu využil Jarůšek. Hosté se hnali za snížením, což se jim těsně před polovinou hracího času podařilo. Korenčík vystřelil od modré a Orsava dal na 4:2. Olomouc v této pasáži hry tlačila, Kladno hrozilo z kontrů. Jeden z nich využil přesnou střelou do šibenice Straka. V poslední dvacetiminutovce se podařilo hostům brankou Kuska v dění zdramatizovat – 5:3, následné odvolání hostujícího brankáře ovšem skóroval Smoleňák a v poslední minutě ještě Pytlík.

"Neměli jsme dobrý začátek, první třetina nám absolutně nevyšla. To nás trošku mrzí. Kluci na to byli připravení, ale udělali jsme tam pár chyb a to nastavilo trend zápasu. Pár chyb, hodně přečíslení, trošku nám stagnovala obrana. Ve druhé třetině po gólech, když jsme se dostali do tlaku, jsme měli pár šancí a bylo to 4:2. Tam jsme se zápasem mohli něco udělat. Ale přišla chyba. V závěru soupeř dával góly a my se v koncovce trošku trápili. Chtěli jsme ale se zápasem něco udělat, odvolali brankáře, pomohla nám přesilovka a dali jsme gól. Soupeř byl trošku lepší, my se z toho musíme dát dohromady a vrátit se zpět k naší typické hře. Díváme se na sebe a musíme se vrátit tam, kde jsme byli předtím," řekl Róbert Petrovický, asistent trenéra HC Olomouc.

Rytíři Kladno – HC Olomouc 7:3 (3:1, 2:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 4. Pietroniro (Bláha), 9. Jarůšek (S. Redlich), 20. Bláha (Hanousek, J. Strnad), 25. Jarůšek (Melka, Jágr), 32. Straka 58. Smoleňák (Ticháček), 60. Pytlík (Procházka)  – 9. Plášek (Korenčík, Fridrich), 29. Orsava (Korenčík), 58. Kusko (Kohout). Rozhodčí: Barek, Květoň - Ondráček, Thuma. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 3461.

Kladno: Brízgala – Mendel, Ticháček, Pietroniro, Šenkeřík, Jeřábek, Hanousek, Nemčík – Redlich, Hults, Procházka – Smoleňák, Melka, Jarůšek – Pytlík, Filip, Jágr – Strnad, Straka, Bláha – Vimmer. Trenér David Čermák.

HC Olomouc: Machovský – Ondrušek, Černý, Sirota, Řezníček, Korenčík, Rutar, Škůrek – Káňa, Kusko, Kohout – Plášek, Nahodil, Fridrich – Kunc, Musil, Orsava – Anděl, Knotek, Doktor. Trenér Jan Tomajko.

Reklama

Čínská YI restaurace

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Tradiční čínská restaurace s denním menu.