Mora potrápila Litvínov, jeden gól ale nestačil - OLOMOUC.CZ
Reklama

Úterý 1. října 2024, svátek má Igor, venku je 12.5 °C

Mora potrápila Litvínov, jeden gól ale nestačil

Sport

29.9.2024

V 6. kole hokejové extraligy nastoupil tým HC Olomouc doma v Plecharéně proti Litvínovu. Mora aktuálně první tým tabulky dokázala pořádně potrápit. Jenže na rozdíl od hostů se jí podařilo dát jen jednu branku a na bodový zisk to nestačilo.

Hosté se už v 7. minutě se ujali vedení. O chvíli mohlo být po přečíslení Olomouce vyrovnáno. Brankář Litvínova ale lapil střeli Kohouta i dorážku Káni. Stejně tak si gólman Zajíček poradil v 10. minutě s ránou Nahodila. Pak měl za hosty dvě dobré střely Hlava. Mora vyrovnali na startu druhé třetiny. Anděl přihrával, nehlídaný Knotek sice napoprvé neuspěl, ale z dorážky už ano. Po chvíli rána Kunce trefila tyčku. Následně dvakrát převedl svůj um brankář Machovský. Do vedení mohli i domácí, trestné střílení ale neproměnil Navrátil. Zkraje poslední dvacetiminutovky pálili nebezpečně na Machovského Zīle a Polášek, oba těsně přestřelili. Na druhé straně vytáhl Zajíček povedený zákrok proti ráně Navrátila. Rozhodlo se ve 48. minutě. Ondřej Kaše zavezl kotouč do útočného pásma a přízemním pasem oslovil mezi kruhy Davida Kašeho, který tečoval nechytatelně k pravé tyči Machovského. V závěru Mora ještě bojovala, šance měli Navrátil nebo Knotek, pak došlo i na minutu a půl trvají power-play. Ale na ukazateli i přesto svítilo s vypršením řádné hrací doby skóre 1:2.

HC Olomouc – HC Verva Litvínov 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 25. Knotek (Anděl, Řezníček) – 7. Husinecký (Hlava, O. Kaše), 48. D. Kaše (O. Kaše). Rozhodčí: Kika, Obadal – Rampír, Axman. Vyloučení: 4:5. Bez využití. Diváci: 4518.

HC Olomouc: Machovský – Ondrušek, Černý, Sirota, Řezníček, Švrček, Rutar, Škůrek – Káňa, Kusko, Kohout – Fridrich, Nahodil, Navrátil – Kunc, Musil, Orsava – Anděl, Knotek, Ministr. Trenér Jan Tomajko.
HC Litvínov: Zajíček – Zile, Baláž, Zeman, McIsaac, Polášek, Husinecký, Beran – Koblasa, Sukeľ, Sandberg – Hlava, D. Kaše, O. Kaše – Jurčík, Gut, Pekař – Vopelka, Jícha, Havelka. Trenér Karel Mlejnek.

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

NOVINKA. Dámské zimní boty Tom Tailor.
Svršek obuvi je z kvalitní ekokůže, šířka G - standartní.

Kulatá špice a pohodlná podrážka, to je pohodlí pro vaše nohy. Výška podešve 2 cm, celková výška bot je cca 16 cm.

Vnitřní podšívka i nášlapná stélka je zateplena kožíškem.

Obuv Hulman
Denisova 19
Olomouc otevřeno
Po-Pá-9-18 hod.
Sobota - 9-12 hod.

www.obuv-mustang.cz