Na předpremiéru filmu Poklad dorazí do PREMIER CINEMAS herecká delegace - OLOMOUC.CZ
Reklama

Čtvrtek 17. října 2024, svátek má Hedvika, venku je 11.1 °C

Na předpremiéru filmu Poklad dorazí do PREMIER CINEMAS herecká delegace

Zprávy z regionu

16.10.2024

Autor: red

V sobotu 19. října 2024 mají návštěvníci multiplexu PREMIERE CINEMAS v Šantovce jedinečnou příležitost setkat se s hlavními protagonisty nové české dobrodružné komedie POKLAD režiséra Rudolfa Havlíka. Exkluzivní předpremiéra filmu začíná v 18.00 hodin a po skončení filmu navštíví diváky v kinosále filmová delegace, která se následně přesune na autogramiádu ve foyer.

Jiří Langmajer, Veronika Khek Kubařová a dávno ztracený bájný poklad v exotické Indonésii. To
jsou tři hlavní hráči dobrodružné komedie o hledání bohatství. Film Poklad vypráví příběh nejen
o hledání legendárního a dávno ztraceného zlatého pokladu, ale také o lásce a společné cestě, kterou oba hlavní hrdinové již zdánlivě ztratili.

Temperamentní Julie (Veronika Khek Kubařová) se vydává na druhý konec světa za svým otcem Karlem (Jiří Langmajer), aby si s ním jednou provždy vyříkala jejich minulost. A také aby zjistila, proč se jí z ničeho nic ozval s tím, že od ní potřebuje půjčit větší částku peněz. Cesta ji zavede až na ostrov Bali, kde se setká se svým otcem a stane účastníkem výpravy za legendárním pokladem.

Režisér Rudolf Havlík k vlastnímu natáčení ještě doplňuje: „Z velké části jsme natáčeli pod mořskou hladinou a rozhodli jsme se, že se pokusíme natočit vše skutečně naživo pod vodou, s herci a kaskadéry. U nás tohle nikdo nezkusil, takže jsme byli postavení před celou řadu výzev a díky tomu všemu jsme prožili opravdu dobrodružné natáčení. O tom ostatně poklady jsou, musí se najít, a to není snadné.“

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS Olomouc Šantovka a on-line rezervace najdete na
webu.