Nové Bistro Lobster se představí degustačním menu plném lanýžů
Vrchol olomoucké podzimní kulinářské sezóny je tady. A u toho byste určitě neměli chybět. Spojení jedné z nejoceňovanějších hub, aromatických bílých I černých lanýžů, s delikátními surovinami z Apeninského poloostrova vám přinese neopakovatelné zážitky. Pětichodové degustační menu Víno a lanýže podáváme již 22. listopadu v Lobster Bistru (bývalé Bistro Helen).
Objevte nečekané kombinace aromatického lanýže třeba s masem, rybou, hřiby, kaštany, špenátem, lardem nebo zmrzlinou. Degustační menu vás potěší kvalitou podávaných jídel, rukopisem zkušeného Toma Juříka i nápady naší nové posily – šéfkuchaře bistra Robina Kunce.
O vinný doprovod se postará prestižní společnost Flemming‘s Wine, specialista na přírodní vína z Itálie. Flemmimg Laugesen pracuje s naturálními vímy vice než čtvrstoletí. On a jeho tým znají osobně všechny vinaře, jejichž jedinečné produkty dodávají do gastronomie. Pro lanýžové menu připravili výběr, který vám přinese neopakovatelné zážitky.
Podrobné menu a objednávku stolů najdete zde →

DNES
Zoo má nové webové stránky. Jsou přehlednější, dozvíte se tam také, zda u zahrady zaparkujete
Sport
DNES
Olomoucké volejbalistky sedmý tie-break neuhrály
Tipy na víkend
DNES
Tipy na víkend: jarní Flora, AFO, Burger Street Festival, Sbírka potravin i první čarodějnické akce
Zprávy z regionu
24.4.2025