Prohlédněte si zkolaudované velkorysé prostory mateřské školy Maple Bear Olomouc - OLOMOUC.CZ
Reklama

Čtvrtek 12. září 2024, svátek má Marie, venku je 8.5 °C

Prohlédněte si zkolaudované velkorysé prostory mateřské školy Maple Bear Olomouc

PR ČLÁNEK

16.8.2024

Autor: pr článek

Zjistěte, co dětem od září 2024 nabízí moderní prostory mateřské školy Maple Bear Olomouc!

Mateřská škola Maple Bear Olomouc úspěšně zkoulaudovala svou budovu

Mateřská škola Maple Bear Olomouc v září přivítá děti ve věku od 3 do 6 let

Mateřská škola zve na prohlídky každou středu od 15 hodin nebo dle domluvy

MŠ Maple Bear Olomouc se nachází na třídě Kosmonautů

Foto: MŠ Maple Bear Olomouc

Interiéry mateřské školy Maple Bear Olomouc, která se nachází v areálu BEA centra na třídě Kosmonautů, byly navrženy s ohledem na nejnovější pedagogické trendy a bezpečnostní standardy. Moderní architektura, světlé a vzdušné prostory a kvalitní materiály tak zajistí příjemné a podnětné prostředí pro děti i personál. 

Hned při vstupu do budovy vás nadchnou velkorysé prostory lobby s recepcí a amfiteátrem, které budou využívány i k setkávání celé školy. V prostoru děti naleznou i zábavné prvky tak, aby se do školky vždy těšily. Je zde například hrací domeček, který evokuje olomouckou radnici a její orloj, knihovnička, místo na vystavování prací i kreslení. 

K maximálnímu komfortu rodičů i dětí slouží také půlkruhová zasedací místnost a samostatná izolační klidová místnost.

Na děti, rodiče i personál čekají velkorysé prostory včetně vstupní haly

Společný prostor pro děti s knihovničkou i místem na kresbu a vystavování prací

Škola ještě v prosinci 2023

Škola se nachází v areálu BEA centra

Foto: MŠ Maple Bear Olomouc

Třídy školy jsou prostorné, stimulující a zaměřené na upoutání pozornosti a podporu osvojování jazyka. Komponenty učeben Maple Bear Olomouc byly navrženy tak, aby posilovaly snahu o poznání, přičemž berou v úvahu zájmy dětí a poskytují příležitosti k experimentování a zkoumání. Vybavení, hry, knihy a nábytek jsou strategicky uspořádány podle kanadské metodiky tak, aby děti měly nejlepší učební nástroje po ruce. 

Třídy jsou plně vybaveny pro maximální pohodlí dětí – disponují podlahovým vytápěním, vzduchotechnikou i klimatizací, akustickými podhledy, kuchyňkou pro výdej jídla.  venkovními žaluziemi i vnitřními záclonami.

Učitelé a zástupci MŠ Maple Bear Olomouc

Foto: MŠ Maple Bear Olomouc

Maximální hygienu a pohodlí pro všechny malé objevovatele zajišťují moderní koupelny, které jsou vybaveny umyvadly ve dvou výškách s automatickými bateriemi. A postaráno je i o personál. Učitelé mají svoji kancelář, kde se mohou připravovat a setkávat se s koordinátorkou kurikula.

Pro zajištění kvalitního stravování je ve škole k dispozici přípravná profesionální kuchyně.

V těchto dnech probíhá finalizace prostor

Foto: EX-MACHINA

V areálu se nachází také vlastní hřiště školy vybavené různorodými herními prvky, které podporují fyzickou aktivitu a kreativní hru. Toto venkovní hřiště bylo postaveno z bezpečného povrchu tartanu, což zajišťuje, že děti zůstávají čisté a hřiště není vlhké.

Mateřská škola Maple Bear Olomouc tak zve všechny zájemce o bilingvní vzdělávání i širokou veřejnost na prohlídky školy, a to každou středu v srpnu od 15 hodin nebo dle domluvy. Více na www.olomouc.maplebear.cz.

pr článek