Sigmu bez opor čeká soused z tabulky - OLOMOUC.CZ
Reklama

Sobota 26. října 2024, svátek má Erik, venku je 11.4 °C

Sigmu bez opor čeká soused z tabulky

Sport

DNES 10:29

Souboj sousedů z tabulky se odehraje poslední říjnovou sobotu na Andrově stadionu v rámci 13. kola české elitní fotbalové soutěže. V pořadí pátý SK Sigma Olomouc přivátá šestý FK Jablonec. Hraje se od 19 hodin.

Hanáci do utkání půjdou po remíze 1:1 v Hradci Králové. Nyní je čeká domácí duel proti Severočechům. „Mají skvělý a silný tým. Jablonec je hodně pevný v defenzivě, dostává málo branek a má skvělou organizaci hry. Směrem do ofenzivy je vidět jasný rukopis trenéra Kozla, který má hru založenou na výstavbě a kombinační hře. Kvalita kádru je jednoznačná,“ řekl trenér SK Sigma Tomáš Janotka.

Postrádat bude trio Pokorný, Kliment a Juliš. Zatímco první dva jmenovaní budou scházet kvůli karetním trestům, Juliše ze zápasu vyřadily zdravotní problémy. „Lukáš Juliš musel na operaci, protože zranění, které utrpěl v Plzni, se nakonec ukázalo složitější, než jak to v první fázi vypadalo. Limity v sestavě máme také kvůli kartám, chybět nám budou Klimenta Pokorný. Věřím, že hráči, kteří je zastoupí, si s tím poradí, a že budeme mít šťastnou ruku při tvorbě sestavy,“ dodal Janotka.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip