Sigma hraje doma proti Bohemians - OLOMOUC.CZ
Reklama

Sobota 5. října 2024, svátek má Eliška, venku je 9 °C

Sigma hraje doma proti Bohemians

Sport

DNES 13:19

Před druhou reprepauzou v sezóně budou hrát fotbalisté SK Sigma Olomouc doma. Na Andrově stadionu nastoupí první říjnovou neděli proti Bohemians Praha (15.30).

Olomoučtí před týdnem vyhráli nad Spartou Praha, Klokanům se proti Slavii nedařilo, prohráli 0:4.  „Po facce, kterou dostali se Slavií, si myslím, že můžeme čekat nepříjemného soupeře. Trenér Veselý na to apeloval už po zápase, že mu chyběla ve hře DNA Bohemky. Očekávám zarputilého a bojovného soupeře, který má ale velkou kvalitu nahoře v ofenzivě. Ať už je to Matoušek Jusuf, Čermák nebo Drchal. Zároveň je to tým dobře nachystaný pro brejkové situace, což zúročili zejména ve venkovních zápasech. To je pro nás vykřičník a musíme zůstat obezřetní. Doma se Bohemce sice tolik nedaří, ale venku hrají velmi dobře a paradoxně tam získávají body,“ řekl trenér Tomáš Janotka.

Plán Sigmy je jasný. „Pracujeme systematicky. Pokusíme se najít mezírky a hluchá místa v defenzivě soupeře. Samozřejmě budeme chtít na to, co jsme předváděli v přechozích zápasech, tedy aktivitu v ofenzivě i defenzivě, snahu eliminovat silné stránky soupeře. Věřím, že budeme úspěšní a v domácím prostředí zvítězíme,“ podotkl. „Mít do reprepauzy po deseti kolech dvacet bodů, to jsme si ani nevysnili. Jsme tomu zároveň blízko i daleko. Uděláme maximum pro to, aby se nám to povedlo. Abychom potvrdili nečekané, ale vítězství ze Sparty,“ dodal.

Reklama

Morgan’s Restaurant

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Rádi bychom Vás vzali na plavbu plnou skvělého jídla, pití a zábavy, kterou ocení nejen Vaši přátelé, ale také rodina nebo třeba kolegové z práce. To vše v samém srdci Olomouce, v objek...