Sigma startuje ligu v Českých Budějovicích - OLOMOUC.CZ
Reklama

Neděle 8. září 2024, svátek má Mariana, venku je 19 °C

Sigma startuje ligu v Českých Budějovicích

Sport

19.7.2024

Autor: Petr Pelíšek

Prvním kolem startuje předposlední červencový víkend Chance liga. Fotbalisté SK Sigma Olomouc vstoupí do nové sezóny v sobotu v Českých Budějovicích (17.00). Pod novým trenérem Tomášem Janotkou budou hrát Hanáci z prvních šesti kol čtyř na hřištích soupeřů.

„Čtyřikrát z úvodních šesti kol hrajeme venku. Kromě Budějovic pak jedeme na Slavii, do Plzně a do Liberce,“ říká Janotka, který dovedl v minulé sezoně béčko Sigmy k senzačnímu druhému místu ve druhé nejvyšší soutěži. Na lavce Sigmy pak vystřídal Jiřího Saňáka, který šel do Pardubic.

Přes léto se Janotka snažil zapracovat do kádru řadu mladších fotbalistů, kteří pod ním působili v béčku. „Očekávám naprosto vyrovnaný, otevřený zápas. Určitě nebude jednoduchý. Soupeř je posílen tím, že skvěle zvládl závěr sezóny, navíc v nepříjemném období. Uvidíme, jak to bude vypadat, těžko tipovat. Pojedeme tam s odhodláním udělat maximum pro dobrý výsledek a pro vítězství. Uvidí se na hřišti,“ řekl Janotka.

Střetnutí SK Dynamo České – SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 20. července v 17.00. Delegována k utkání byla trojice rozhodčí ve složení Daniel Vokoun - Tomáš Mokrusch, David Zoufalý.

Pravděpodobné sestavy:

České Budějovice: Janáček – Kotula, Havel, Keckeisen, Trummer – Čermák, Hubínek, Suchan – Šigut, Tranziska, Zíka. Trenér Jiří Lerch.
SK Sigma Olomouc: Stoppen – Hadaš, Pokorný, Elbel, Sláma – Mikulenka, Breite, Spáčil, Kliment, Šíp – Juliš. Trenér Tomáš Janotka.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Účetnictví, mzdy - Kateřina Foltýnová

Katalog firem » Služby » Účetnictví

Komplexní zpracování účetní a mzdové agendy včetně zastupování na úřadech. Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání, poradenství.