Sigma uhrála postup v MOL Cupu bez potíží - OLOMOUC.CZ
Reklama

Čtvrtek 3. října 2024, svátek má Bohumil, venku je 10.3 °C

Sigma uhrála postup v MOL Cupu bez potíží

Sport

2.10.2024

Do 3. kola MOL Cupu postoupili fotbalisté SK Sigma Olomouc v pohodě. V Bzenci vyhráli nad divizním TJ Slovan v poklidu vysoko 6:0. Soupeře pro další pokračování národního poháru se Hanáci dozvědí při pátečním losu.

Sigma už po prvním poločase a brankách Langra s Eblem vedla a v podstatě si to mohla pokazit jen sama. Což se nestalo a ve druhé půlce soupeři ze čtvrté nejvyšší soutěže přidala ještě čtyři branky.

„Splnili jsme jasně danou povinnost proti týmu z divize. Dokráčeli jsme k tomu vítězství bez komplikace. Kluci k tomu přistoupili výborně a za to jsem strašně rád. Dá se říct, že ten postup byl nakonec pohodlný. Většinou, když se hraje proti týmu z nižší soutěže, tak vás může porazit nějakým nadšením nebo euforií. Kvalita je na naší straně. Jsem rád, že jsme žádné drama a žádnou komplikaci nepřipustili,“ řekl Tomáš Janotka, trenér SK Sigma.

TJ Slovan Bzenec – SK Sigma Olomouc 0:6 (0:2)

Branky: 71. a 84. Kliment, 17. Langer, 37. Elbel, 61. Vraštil, 77. F. Uriča. Rozhodčí: Cieslar – Podaný, Marek. ŽK: Mlýnek, Berger - Chvátal, Dele. Diváci: 1290.

Bzenec: Frydrych – Bílý, Pelikán, Mlýnek, Janás – Komínek (46. Řezník), Kaňa, Vaďura, Absolon (84. Novák), Zúbek (68. Berger)– Kasala (46. Bílek). Trenér Bohumil Páník.

SK Sigma: Koutný – Chvátal, Dohnálek, Vraštil, Elbel – Mikulenka (46. F. Uriča), Dele, Langer (80. Spáčil), Fiala (61. Breite), Vodháněl (61. Hadaš) – Muritala (61. Kliment). Trenér Tomáš Janotka.

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

NOVINKA. Dámské zimní boty Tom Tailor.
Svršek obuvi je z kvalitní ekokůže, šířka G - standartní.

Kulatá špice a pohodlná podrážka, to je pohodlí pro vaše nohy. Výška podešve 2 cm, celková výška bot je cca 16 cm.

Vnitřní podšívka i nášlapná stélka je zateplena kožíškem.

Obuv Hulman
Denisova 19
Olomouc otevřeno
Po-Pá-9-18 hod.
Sobota - 9-12 hod.

www.obuv-mustang.cz