Sigma v deseti tentokrát nebodovala - OLOMOUC.CZ
Reklama

Pondělí 7. října 2024, svátek má Justýna, venku je 6.1 °C

Sigma v deseti tentokrát nebodovala

Sport

6.10.2024

Fotbalisté SK Sigma Olomouc domácí zápas 11. kola Chance ligy nedohráli v jedenácti. Už v 9. minutě jim rozhodčí nepochopitelně vyloučil útočníka Jana Klimenta. A v oslabení pak ještě do přestávky Hanáci dvakrát inkasovali. Pak snížil Mikulenka, ale obrat se nekonal.

Zlomový moment střetnutí přišel záhy po začátku. Hrála se zhruba 4. minuta, když Vondra začal pošťuchovat bez míče Klimenta. Poprvé, podruhé, potřetí, načež se po něm olomoucký útočník ohnal loktem. Poté hráč Bohemians upadl teatrálně na trávník a chvilku si poležel. Nic se nepískalo, rozhodčí nepřerušil hru. Pak se Vondra zvedl a hrálo se dál. Následovala další tři přerušení hry. Po tom posledním byl hlavní rozhodčí Hocek povolán ke studování VARu. A rezultátem byla červená pro Klimenta a žlutá pro Vondru. Hanáci tak byli v deseti. A ve 20. minutě měli velkou šanci, ale Mikulenka sít nerozvlnil. To se naopak povedlo na druhé straně hostům dvakrát. V první půlce vyslali dva pokusy na bránu a dali dva góly. Ve druhém poločase pak Sigma, už s čerstvými Fialou a Muritalou, hosty i v deseti přehrávala. Bylo z toho několik šancí a vyrovnání v 69. minutě. Mikulenka potvrdil, že ve vápně se umí orientovat a bylo to o gól. V 75. minutě byl bez míče faulován Sláma. Ale na rozdíl od začátku zápasu už se nic neřešilo, obsluha VARu se neozvala … Hanáci se v závěru snažili alespoň srovnat, ale bylo to marné. V 89. minutě se totiž hostům povedlo dát třetí branku a bylo definitivně rozhodnuto.

„Jsme samozřejmě zklamaní, protože jsme chtěli potvrdit velký úspěch na Spartě ziskem tří bodů. Měli jsme cíl dostat se na dvacet bodů, což by byla fantazie. Bohužel zápas ovlivnila červená karta, i když obraz hry tomu nenasvědčoval. Stálo nás to strašně moc sil a i přesto, že kluci skvěle bránili a nepouštěli jsme Bohémku do šancí, tak nám tam našli dvě skulinky, kdy prostřelili Stoppena a zaváhali jsme při rohovém kopu, ke kterému ani nemělo dojít," řekl Tomáš Janotka, trenér SK Sigma.

SK Sigma Olomouc – FC Bohemians Praha 1:3 (0:2)

Branky: 69. Mikulenka – 37. Matoušek, 42. Hilál, 89. Drchal. Rozhodčí: Hocek – Matoušek, Žurovec. ŽK: Breite – Matoušek, Vondra. ČK: 9. Kliment. Diváci: 4435.

SK Sigma: Stoppen – Hadaš (90+2. Chvátal), Pokorný, Král, Sláma – Vodháněl (46. Fiala), Breite, Spáčil (84. Langer), Zorvan (46. Muritala), Mikulenka (90+2. Šíp) – Kliment. Trenér Tomáš Janotka.
Bohemians: Frühwald – Křapka, Vondra, Hybš (62. Hrubý, 90+7. Petrák) – M. Kadlec, Hůlka, Smrž (77. Kovařík), Jan Matoušek (62. Shejbal) – Ristovski, Pleštil (77. Drchal) – Hilál. Trenér Jaroslav Veselý.

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Pánské kotníkové boty.
BUGATTI, MUSTANG, s.OLIVER, TOM TAILOR, NAGABA.
SKLADEM JEN OMEZENÝ POČET VELIKOSTÍ.

Udělejte si radost a pořiďte si nové boty. Kdo je připraven není zaskočen

Podívejte se na kvalitní pánské a dámské boty co jinde nekoupíte.
Rezervujte si vaši velikost v našem eshopu - obuvhulman.cz

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc