Stodola Olomouc: Tradiční česká kuchyně v moderním podání – hit, který si zamilujete! - OLOMOUC.CZ
Reklama

Sobota 12. října 2024, svátek má Marcel, venku je 7.7 °C

Stodola Olomouc: Tradiční česká kuchyně v moderním podání – hit, který si zamilujete!

PR ČLÁNEK

8.10.2024

PR článek

Restaurace Stodola Olomouc je známá svým poledním menu, ale nyní přichází s novou kartou, která nabízí moderní interpretace staročeské kuchyně. Mezi gurmány se stala hitem například inovovaná svíčková s citronovou espumou. Stodola je místem pro nezapomenutelné gastronomické zážitky a skvělé akce, kde se tradice snoubí s moderními trendy.

Litovelská 7, Olomouc
telefon: 702 117 462
web: stodolaolomouc.cz

Restaurace Stodola Olomouc si za dobu svého působení vydobyla pevné místo na gastronomické mapě města. Mnozí naši hosté si Stodolu spojují především s oblíbeným poledním menu, ale dnes vám chceme představit novou kartu, která je oslavou staročeské kuchyně v moderním kabátě. Tato inovace se stala okamžitě hitem mezi gurmány a milovníky tradičních chutí.

Od obědů k vyhlášeným večeřím

Polední menu zůstává pilířem našich všedních dnů. Od pondělí do pátku servírujeme poctivá jídla plná chutí a svěžích surovin. Nová karta ale ukazuje, že Stodola může nabídnout mnohem víc. Po 14. hodině (a o víkendech od 11 hodin) se dveře restaurace otevírají pro všechny, kteří chtějí ochutnat něco výjimečného – moderní interpretace tradiční české kuchyně, která nadchne nejen místní obyvatele, ale i návštěvníky z daleka.

Jedním z našich hlavních hitů je svíčková na smetaně s moderním twistem: citronová espuma, brusinkový gel a opečený Karlovarský knedlík na másle. Tato kombinace klasických chutí a moderních technik přípravy udělala z tohoto jídla skutečný fenomén.

Catering a společenské akce na míru

Kromě lahodného jídla v restauraci jsme také vaším partnerem pro různé společenské akce. Stodola Olomouc se specializuje na catering, který přináší kvalitní gastronomii přímo k vám. Ať už plánujete firemní večírek, svatbu, rodinnou oslavu, nebo jinou speciální událost, náš zkušený tým vám připraví menu na míru podle vašich představ.

V restauraci Stodola Olomouc se postaráme o každý detail vaší akce – od lahodného jídla až po dokonalou atmosféru, která vaše hosty nadchne. Naše prostory jsou ideální pro oslavy i formální akce, ať už hledáte elegantní prostředí nebo uvolněnou atmosféru.

Příjemné prostředí, skvělá atmosféra

Návštěva Stodoly je nejen o jídle, ale také o skvělé atmosféře. Naše zahrádka nabízí ideální místo pro posezení s rodinou či přáteli během slunečných dnů, zatímco útulné interiéry vás přivítají po celý rok. Věříme, že u nás najdete pohodu, klid a výborné jídlo – to je recept na perfektní zážitek.

Stodola Olomouc – víc než jen restaurace

Stodola už dávno není jen oblíbenou destinací pro rychlé obědy, ale místem, kde se prolíná tradiční kuchyně s moderními trendy. Jsme tu pro všechny, kteří si chtějí vychutnat českou klasiku v novém pojetí, nebo uspořádat výjimečnou událost, na kterou budou dlouho vzpomínat.

Sledujte nás na sociálních sítích, kde se dozvíte o našich novinkách a akcích, nebo si rezervujte svůj stůl přímo online. Těšíme se na vás!

PR článek