Tento víkend se koná již 52. ročník Memoriálu Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého - OLOMOUC.CZ
Reklama

Neděle 8. září 2024, svátek má Mariana, venku je 21.3 °C

Tento víkend se koná již 52. ročník Memoriálu Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého

Sport

26.7.2024

Autor: red

Již 52. ročník Memoriálu Miloslava Mikšíka a Vladimíra Lakomého se uskuteční ve dnech 27. a 28. července v areálu SK Chválkovice. Tohoto tradičního turnaje, konaného vždy před zahájením mistrovských soutěží, se zúčastní mužstva z 1.A třídy, kterými jsou domácí SK Chválkovice, Slovan Černovír, FK Viktorie Vestec (Středočeský kraj) a FK Hlubočky.

Foto: SK Chválkovice

Sportovní část programu bude zahájena v sobotu 27. července v 15 hodin úvodním duelem mezi týmy Černovír a Hlubočky. V 17 hodin bude memoriál pokračovat druhým utkáním mezi domácími SK Chválkovice a Viktorie Vestec. Po skončení turnaje se mohou diváci těšit na hudební zábavu.

V neděli 28. července se budou hrát tři zápasy. Ve 13 hodin proběhne utkání o třetí místo a v 17 hodin se bude hrát finále. „Mezi těmito nedělními zápasy bude odehráno i tradiční utkání vzpomínající na Otu Vyskočila mezi zkušenými hráči SK Chválkovice a SK Sigma Olomouc a to od 15 hodin. Vyhlášení výsledků za účasti zástupců města, kraje, FA ČR je plánováno na třičtvrtě na sedm večer“, uvedl za pořádající klub ředitel turnaje a manažer klubu Radek Kubíček.

Fanynky a fanoušci, kteří zavítají do chválkovického areálu se mohou rovněž těšit na bohatý doprovodný program. Jehož součástí bude i představení vizualizace rekonstrukce sportovního areálu SK Chválkovice, ke které by mělo dojít v příštím roce za podpory Národní sportovní agentury ČR, Olomouckého kraje a Statutárního města Olomouce.

Po oba dva dny se návštěvníci chválkovického areálu mohou těšit na bohatou nabídku občerstvení a setkání se zajímavými osobnostmi. K dostání budou tradiční makrely, grilovaný hermelín, klobásy a cigára z udírny nebo další speciality z grilu.