V bistru Helen se 19. října koná ramen pop-up. Ochutnejte pokrmy šéfkuchaře Michaela Nestora - OLOMOUC.CZ
Reklama

Středa 2. října 2024, svátek má Olívie, venku je 11 °C

V bistru Helen se 19. října koná ramen pop-up. Ochutnejte pokrmy šéfkuchaře Michaela Nestora

Zprávy z regionu

1.10.2024

Autor: red

Milujete japonské speciality? Již v sobotu 19. října bude patřit Bistro Helen této oblíbené asijské kuchyni. Šéfkuchař Tom Juřík pozval do restaurace svého bývalého kolegu – Mišo Nestora, který je na Asii odborník na slovo vzatý. Navštivte kdykoli v sobotu naše bistro v horním patře Galerie Šantovka a užijte si Ramen pop up.

Foto: Bistro Helen

Čekají na vás dva druhy dlouze tažené japonské nudlové polévky (masový a vege vývar), kterou doplní nabídka sushi. Můžete ochutnat tonkotsu ramen s vepřovou krkovicí a veggie ramen s bílým zelím a houbami. Také výběr sushi pamatuje jak na milovníky masa, ryb a mořských plodů, tak na vegany a vegetariány. Více informací najdete zde →

„Život bez vášně je jako ramen bez poctivého vývaru, prostě o ničem,“ říká Mišo Nestor, který nyní působí v olomouckém projektu Fishi Sushi. Od střední školy jde za svým cílem – stát se sushi masterem a šéfkuchařem asijské restaurace. Po cestě se potkává i s gastronomií dalších částí světa. Miluje spojování klasických kuchyní různých zemí s chutěmi Asie.