Vydejte se na Dobroběh! Uděláte něco pro své tělo a zároveň pomůžete dobré věci - OLOMOUC.CZ
Reklama

Neděle 8. září 2024, svátek má Mariana, venku je 20.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vydejte se na Dobroběh! Uděláte něco pro své tělo a zároveň pomůžete dobré věci

Zprávy z regionu

4.9.2023

Autor: red

Chcete si parádně zaběhat, pobavit se s celou rodinou a udělat při tom dobrý skutek? Tak určitě přijďte tuto neděli 10. září od 13 hodin na stadion TJ Lokomotiva v Olomouci, kde proběhne již čtvrtý ročník charitativní akce Dobroběh.

Dobroběh 2023

  • 13:00 - 14:30 registrace
  • 14:30 dětský víceboj pro děti do 12-ti let
  • 15:30 start běhu 5 km a 4 x 5 km
  • 17:00 start vozíčkáři - ovál 400 m, start společného běhu 400 m
  • 17:30 - 18:00 vyhlášení nejlepších běžců

Hlavní závod se poběží na pět kilometrů a jeho součástí bude i týmový běh 4 x 5 kilometrů. Vše bude samozřejmě měřit časomíra a rekordmani se mohou těšit na zajímavé ceny od sponzorů. Vrcholem celé akce bude tradiční symbolický Společný běh pro dobrou věc s vozíčkáři. Každý účastník obdrží originální medaili z výrobní dílny sociální firmy Ergones.

Celé odpoledne nebude jen o běhání, ale bude zaměřeno obecně na pohyb dětí. Právě o ně se při Dobroběhu postarají členové týmu Svišti v pohybu, kteří pro děti do dvanácti let připraví dětský víceboj. O zábavu se postará Rádio Haná s oblíbenou moderátorkou Martinou Qweetko Procházkovou a hudební skupina Dětského domova Olomouc.

Akci pořádá Dobré místo pro život a podpoří ji Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra 211, Mycí centrum Vytásek a fotbalisté SK Sigma Olomouc. Startovné pro děti do 15 let je 100 korun, pro dospělé 300 korun. Online registrace je možná do 7. září, poté pak na místě v den závodu. "Výtěžek z letošního Dobroběhu pomůže dětem z centra Jitrocel uhradit speciální rehabilitační služby, které pomáhají zmírnit jejich zdravotní problémy," upřesnila Věra Zukalová, předsedkyně spolku Dobré místo pro život.

Reklama

Ann jewels

Katalog firem » Obchod » Ezoterika, minerály

V naší prodejně si můžete vybrat z více jak 100 druhů kuličkových či zlomkových minerálů a to ze stále více populárních náramků, náhrdelníků či náušnic. Vybírat můžete i ze spo...